Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανασκόπηση 2013-2014

Ανασκόπηση 2013-2014

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με την Liverpool να επανέρχεται για τα καλά στο χάρτη του αγγλικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου, αφού εξασφάλισε και την παρουσία της στο επόμενο Champions League. Μια χρονιά που ξεκίνησε με μοναδικό στόχο την είσοδο στην τετράδα και εξελίχθηκε με πορεία προς το όνειρο του τίτλου, που πάγωσε όμως στο γλίστρημα του Steven Gerrard στο παιχνίδι κόντρα στην Chelsea.

Το www.liverpool.gr σας παρουσιάζει τι ακριβώς συνέβη φέτος στο συγκρότημα του Brendan Rodgers κάνοντας την δική του ανασκόπηση.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

Η φυγή του Pepe Reina σηματοδότησε την αλλαγή σελίδας κάτω από τα δοκάρια αφού ο Ισπανός ήταν για αρκετά χρόνια το νούμερο 1 της ομάδας. Ο Brendan Rodgers δεν εμπιστεύτηκε άλλο όμως τον πρώην πορτιέρο της Barcelona ο οποίος πρόσφερε πολλά, αλλά ήταν και επιρεπείς στις γκέλες. Ο Simon Mignolet πήρε το χρίσμα και έβγαλε τον προπονητή του ασπροπρόσωπο. Έκανε πολύ λίγα λάθη και έδωσε βαθμούς στην ομάδα του κάποιες φορές με τις αποκρούσεις του. Σίγουρα θετικό το πρόσιμο για τον Βέλγο τερματοφύλακα που κέρδισε άξια την θέση του και για την επόμενη σεζόν.

ΑΜΥΝΑ

Η μαύρη τρύπα του δημιουργήματος του Brendan Rodgers. Μόνο ο Flanagan είχε θετική παρουσια και σίγουρα ο Sakho. O Toure πιο πολύ δημιουργούσε για τους αντιπάλους παρά έκοβε, ενώ ο Skrtel όσα γκολ έβαλε στην επίθεση, τόσα και περισσότερα χρεώνεται στην άμυνα.Ο Agger έχει πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια και έχει χάσει την θέση του στην ομάδα και ο Enrique έχασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν από τραυματισμό. O Johnson δεν ήταν αυτός που γνωρίσαμε τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο είχε θετική παρουσία.

ΚΕΝΤΡΟ

Με Gerrard από τα παλιά να μοιράζει ασίστ και να σκοράρει και τον Henderson σε μια εντυπωσιακή σεζόν η ομάδα ξεκινουσε την δημιουργία της άψογα. Coutinho και Sterling έκαναν σπουδαία δουλειά και έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει, ενώ και ο Allen όποτε χρειάστηκε ήταν καλός. O Lucas δεν έδειξε ότι μπορεί να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο.

ΕΠΙΘΕΣΗ

Τα κανόνια οδηγούσαν εκ τους ασφαλούς την Liverpool ψηλά. Suarez και Sturridge έκαναν και οι δύο εντυπωσιακή χρονιά σκοράροντας κατα ριπάς. Aspas και Moses ήταν και οι δύο απογοητευτικοί και δεν έχουν μέλλον στην ομάδα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Θέση: 2η

Βαθμοί: 84

Γκολ υπέρ: 101

Γκολ κατά: 50

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com